Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Jún. 14. Izgalmas mérkőzések a Rózsa Imre Technikum lábtoll-labda versenyén. Újszász

Izgalmas mérkõzések a Rózsa Imre Technikum lábtoll-labda versenyén

2023. június 14. Újszász

Ágrajzok

A Szolnoki Szakképzési Centrum Rózsa Imre Technikumának tanulói számára lábtoll-labda versenyt rendeztünk június 14-én. Az esemény nagy indián játékkal kezdõdött, melybõl három kört játszottunk. Csobai Attila, Oláh Levente és Tarkó Ticián szerezték meg a gyõzelmet.

Ezt követõen csapatverseny következett. A versenyszám különlegessége volt, hogy a csapatok kizárólag azonos osztályokból állhattak össze. Három osztály érkezett a megmérettetésre, a 9. b, 9. c és 10. c osztály tanulói. Kreatív csapatneveket adtak maguknak az osztályok. A versenyt az Oreók néven induló Csobai Attila, Kanálos Krisztián és Oláh Levente nyerték a 9. c osztály képviseletében. Második helyet szerzett a Sportgiliszták néven versenyzõ Bíró János, Patkós Noel és Tarkó Ticián 10. b osztályos csapata. A dobogó harmadik fokára állhatott a 9.b osztályos Porcsalmi Dániel, Petrik István, Seres János összeállítású Zsiványok néven futó csapat.

Egyéniben Tarkó Ticián dinamikus játékkal szerezte meg a gyõzelmet, a döntõben Oláh Leventét legyõzve. A harmadik helyért szoros, három játszmás mérkõzésben Csobai Attilának Patkós Noel ellen sikerült nyernie. Ötödik helyen végzett Kanálos Krisztián, aki a helyosztón Petrik Istvánt gyõzte le. Seres János és Bíró János maratoni küzdelmében végül Seres János nyert, ezzel megszerezve a hetedik helyet. Porcsalmi Dániel pedig a kilencedik helyen végzett.

Farkas Lilla