Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. július : Júl.26. Nemzetközi esküvő. Szajol

Nemzetközi esküvõ

2014. július 26. Szajol

Újabb nemzetközi házaspárral bõvült a lábtoll-labdázók nagy családja. Július 26-án Szajolban a magyar válogatott Varga Rita és a görög válogatott Nikosz Ntaiglou mondta ki a boldogító igent a család, a rokonok és a szép számmal megjelent lábtoll-labdázó sporttársak és barátok elõtt. Az anyakönyvvezetõ, a szintén lábtoll-labdázó Fehér Judit beszédében a pár egymásra találásának történetét is felidézte, amely három évvel ezelõtt az Austrian Openen, az osztrák nemzetközi lábtoll-labda bajnokságon kezdõdött, és most házassággal folytatódott.

Az esküvõn többször szerepelt a lábtoll-labda. A násznép elõtt esküvõi lábtoll-labda versenyre is sor került, amelyet a német David Zentarra nyert. Õ az esküvõi bajnokságok specialistája. Két évvel ezelõtt Szabó Nóra esküvõjén is õ nyert. Azt is tudni kell azonban róla, hogy a két esküvõi bajnokság között nyert egy Európa-bajnokságot is.

A Varga Frida által összeállított és a lakodalomban levetített kisfilmben lábtoll-labdázóként is szerepelt Rita és Nikosz. És természetesen volt lábtoll-labdás torta is.

Az anyakönyvvezetõ elõtt

Rita és Nikosz

Igen!

Lábtoll-labdázók az esküvõn

Lábtoll-labdázás az esküvõn

Deli legények

Szép leányok

Menyasszonyi rúgás

A döntõsök: David Zentarra és Kleics Dávid

Lábtoll-labdás torta

Lábtoll-labdázók az ünnepi asztalnál

Az ifjú pár a lábtoll-labdás tortával