Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2009. : Hírek 2009. November : Nov.18. Köztársasági ösztöndíjasok köszöntése. Székesfehérvár

Köztársasági ösztöndíjasok köszöntése

2009. november 18. Székesfehérvár

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium minden évben Köztársasági ösztöndíjban részesíti a kiemelkedõ tanulmányi eredményeket elérõ és szakmai területen kimagasló munkát végzõ diákokat.

Köztársasági ösztöndíjban részesült egy újszászi hallgató, a városi ünnepségeken rendszeresen verset mondó és a lábtoll-labda versenyeken is jeleskedõ Bogár László, a Kodolányi János Fõiskola Kommunikáció és Médiatudomány szakirány budapesti kihelyezett szak III. éves hallgatója, aki kitûnõ tanulmányi eredményével, Kazinczy emlékérmével, a „Szép magyar beszéd” szépkiejtési verseny országos döntõjében nyújtott teljesítményével és válogatott szintû sporttevékenységével érdemelte ki a rangos elismerést, és mint a Magyar Rádió hírolvasó-hirszerkesztõ gyakornoka elismerõ szakmai ajánlást kapott Fazekas Pálmától, a hírszerkesztõség vezetõjétõl és Szalóczy Páltól, a bemondók vezetõjétõl is.

A Kodolányi János fõiskola több mint 1500 hallgatója közül tizenhárman érdemelték ki a köztársasági ösztöndíjat. Részükre a díszoklevelet november 18-án Székesfehérvárott szenátusi ülésen Szabó Péter rektor adta át.

Bogár László