Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2016. : Hírek 2016. június : Jún.13. Évzáró fagyizás. Újszász

Évzáró fagyizás

2016. június 13. Újszász

Június 13-án tartották hagyományos évzáró fagyizásukat az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola lábtoll-labdázói. Az iskola második emeleti aulájában rendezett ünnepségen emlékidézõként a kivetítõn az iskolai, a megyei és az országos diákolimpiai döntõ fényképei pörögtek. Kép nézegetés után Fehér János köszöntötte a gyereksereget és a tanév során felkészülésüket és versenyzésüket segítõ Bogárné Simon Klára iskola igazgatót, Bakó Jánosné és Tóth Gábor tanárokat, Bakóné Tánczos Krisztina lábtoll-labdás anyukát, majd értékelte a zánkai országos döntõ eredményeit. Ebben az évben is a Vörösmartysok voltak a legeredményesebbek. Hat bajnoki címet nyertek és még három ezüst és négy bronzérmet is begyûjtöttek. A jók között is legjobbak voltak az egyéniben és a csapatban egyaránt bajnoki címet nyert versenyzõk: Diós Letícia és Kökény Martin. Az értékelés után a korcsoportok legjobbjai serlegeket kaptak.

III. korcsoport: Diós Letícia és Kökény Martin

IV. korcsoport: Vachal Krisztina és Molnár Dániel

Volt Vörösmartysként meghívást kaptak az ünnepségre a nagykátai országos döntõn sikeresen szerepelt magasabb korcsoportú versenyzõk is, akik közül a legjobbak szintén serlegeket kaptak kiváló teljesítményükért.

V. korcsoport: Kenyeres Lívia és Kanalas Renátó

VI. korcsoport: Hornyák Erzsébet és Farkas Balázs

A díjátadás után Bogárné Simon Klára gratulált a sikeres versenyzõknek és edzõjüknek, Fehér Jánosnak.

Befejezésül a nagyon várt fagyizás következett: Bakóné Tánczos Krisztina és Bakó Jánosné közremûködésével többször repetázva 15 kg fagylaltot és 80 db tölcsért fogyasztott el a vakációra készülõ vidám csapat.

A jó barátok

A fiú utánpótlás

A nagyok

Fehér János értékelte az eredményeket

Serlegek a legjobbaknak

Figyelem

Bogárné Simon Klára gratulált az eredményekhez

Fehér János

Díjátadás

Diós Letícia

Molnár Dániel

Kökény Martin

Bajnokok

Kanalas Renátó

Farkas Balázs

Hornyák Erzsébet

A legkisebbek kapták az elsõ adagokat

15 kg fagyi fogyott

Fagyizók

A díjazottak

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor