Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2012. : Hírek 2012. december : Dec.31. Szilveszter Kupa. Újszász

Szilveszter Kupa

2012.december 31. Újszász

Eredmények ...

December 31-én vidám versennyel búcsúztatták a 2012. évet az újszászi és a vendég tápióbicskei lábtoll-labdázók. A résztvevõk között voltak válogatottak, Európa-bajnokok, ifjúsági bajnokok és lelkes utánpótlás versenyzõk. Nevezési díjként mindenki karácsonyra, vagy szilveszterre sütött süteményeket hozott, amit közösen fogyasztott el a több mint ötvenfõs jó kedvû társaság.

Bemelegítésként a teljes mezõny az egyéletes szilveszteri nagy indián játékban állt a háló két oldalára. Nagy ováció fogadta a trükkös megoldásokat, a ravasz ejtéseket és a neves játékosok kiesését. Végül Ráski Lajos és Zele Richárd maradtak a pályán. Közülük Ráski Lajos bizonyult a jobbnak.

Az év utolsó napján rendezett Szilveszter Kupán férfi és nõi hármasban, valamint párosban mérkõztek a versenyzõk. Férfi hármasban az Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor, Szûcs Gergely összeállítású trió szerezte meg a szilveszteri bajnoki címet a Gulyás Adrienn, Harsányi Zoltán, Joó Richárd, Tóth Gergõ összeállítású csapat elõtt. 3. Fehér János, Ráski Lajos, Tóth Gábor. A nõi hármasban: 1. Csák Vivien, Hornyák Erzsébet, Tûri Alexandra, 2. Farkas Lilla, Kenyeres Lívia, Mucza Szilvia, Turza Beatrix, 3. Bakos Dávid, Lõrincz Bettina, Nagy Andrea (Tápióbicske).  A sorsolással létrehozott párosok versenyében a Kovács Márton, Tóth Gábor duó nyert. 2. Kanalas Renátó, Kanálos II. Róbert, 3. Faragó Róbert, Raffael Csaba. A jó hangulatú verseny újévi koccintással zárult.

A szilveszteri verseny résztvevõi

Sorban állás a nagy indián játékban I.

Sorban állás nagy indián játékban II.

Szép kis társaság

Részlet a versenybõl

Van utánpótlás

A FBI is küldött megfigyelõt

A nõi hármas és a férfi hármas gyõztesei: Hornyák Erzsébet, Tûri Alexandra, Csák Vivien, valamint Ézsiás Kitti, Herczeg Gábor és Szûcs Gergely

Új év köszöntés

Pezsgõ bontás

Boldog Új évet!

A szilveszteri trombitás

Páros verseny

A páros verseny legjobbjai: 1. Tóth Gábor, Kovács Márton, 2. Kanalas Renátó, Kanálos II. Róbert

Fotó: Fehér János