Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. december : Dec.10. Születésnap. Újszász

Születésnap

2011. december 10. Újszász

December 3-án ünnepelte 60. születésnapját Fehér János, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség fõtitkára, aki a hatvan évbõl közel húszat a lábtoll-labdázás hazai és európai népszerûsítésére, elterjesztésére fordított.

Születésnapja alkalmából nemzetközi tevékenységének elismeréseként, a magyar-német kapcsolatok ápolásáért a Német Lábtoll-labda Szövetség (DFFB) díszoklevelet küldött részére. Karsten-Thilo Raab szép méltatást írt róla a német szövetség és az FFC Hagen honlapján. http://ffc-hagen.de/2011/12/janos-feher-vollendet-das-60-lebensjahr/

Az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályának tagjai december 10-én „meglepetés partin” köszöntötték meghatódott edzõjüket. Minden korosztály képviseltette magát. Ott voltak az 1993-ban megrendezett elsõ hivatalos magyarországi versenyen, majd 1994-ben az 1. German Openen pályára lépõ Lakatos fivérek, Attila és Zoltán, a 2000. évi 1. Lábtoll-labda Világbajnokság válogatottjai Hartyányi Dániel, Juhász István és Tóth Gábor, a 2001-ben a 18. születésnapját Kínában a világbajnokságon ünneplõ Sipos Péter és még sokan mások, válogatottak, országos és diákolimpiai bajnokok, a régebben és a jelenleg játszók. A húszéves munka segítõi is képviseltették magukat.

Köszöntõt Bogár László mondott, aki lábtoll-labdás élményeirõl és az edzõjétõl tanultakról beszélt.

Fehér János 60 éves

A születésnapot köszöntõk

Lábtoll-labdás torta

Találkozás régi játékosokkal: Bakó János, Sipos Péter (takarva), Juhász István, Konka Gábor és Konka Péter

Gratuláció

20 éve együtt