Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. Szeptember : Szep.28. Bogár László köztársasági ösztöndíjas. Budapest

Bogár László köztársasági ösztöndíjas

2011. szeptember 28. Budapest

A Nemzeti Erõforrás Minisztérium minden évben köztársasági ösztöndíjban részesíti a kiemelkedõ tanulmányi eredményeket elérõ és szakmai területen is kimagasló munkát végzõ diákokat. A 2010-2011. tanévben elért kiváló eredményei alapján köztársasági ösztöndíjban részesült egy újszászi fiatalember, a városi ünnepségeken rendszeresen verset mondó, és az Újszászi VVSE színeiben a lábtoll-labda versenyeken is jeleskedõ Bogár László, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány mesterképzési szakának végzõs hallgatója. Bogár László a 12. országos Kossuth-szónokversenyen elnyerte a legszebben beszelõ szónok címet, és egyúttal felkérték, hogy legyen a Magyar Rádió anyanyelvi mûsorának állandó közremûködõje, felolvasója. Jelenleg – a rádió mellett – a Budapesti Corvinus Egyetemen beszédtechnika órákat tart. Több egyetemen is volt már vendégelõadó (ELTE, Újvidéki Egyetem), ahol a felolvasás mesterségérõl tartott tudományos elõadásokat.

A Corvinus Egyetem Társadalomtudományi Karának többezer hallgatója közül tizenegyen érdemelték ki a köztársasági ösztöndíjat. Részükre a díszokleveleket szeptember 28-án az egyetem aulájában rendezett ünnepi Szenátusülésen Mészáros Tamás rektor adta át.

A díjazottak. Középen Bogár László

Ünnepi Szenátusülés

Bogár László átveszi a díszoklevelet Mészáros Tamás rektortól

Bogár László

Bogár László és édesanyja, Bogárné Simon Klára