Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. június : Jún.11. Megalakult a Hungarian Open szervezőbizottsága. Újszász

Megalakult a Hungarian Open szervezõbizottsága

2013. június 11. Újszász

Június 11-én tartotta alakuló ülését a 18. Hungarian Open szervezõbizottsága. A korábbi évek rendezvényein jól összecsiszolódott stábot – Ágotai Olivér, Bakó Jánosné, Bakóné Tánczos Krisztina, dr. Baky Endre, ifj. Fehér János, Fehér Judit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Harsányi Judit, Kolozsi Ferenc, Konka Ottó, Némethné Varga Edit, Szacskó József, Szurmai Tibor, Tóth Gábor, Tóth István, Tóth Istvánné, Tóth Roland – Fehér János tájékozatta az eddigi elõkészületekrõl.

A meghívók 12 országba elküldve, a szállás és az étkezés megrendelve, megkezdõdött a szponzorok keresése. A verseny idõpontja. 2013. augusztus 10-13. Nevezett a kínai csapat is Augusztus 9-én egy nagyon látványos Magyarország – Kína válogatott mérkõzéssel kezdõdik az ázsiaiak bemutatkozása. Augusztus 10-én a hagyományos fúvószenés, mazsorettes felvonulás után a városháza elõtti parkban lesz a verseny hivatalos megnyitója.  10-én és 11-én a férfi-nõi hármasokat, 12-13-án az egyéniket játsszák a versenyzõk. A kísérõ programok között most is lesz labdakészítõ játszóház, diszkó, showmûsor és kerti parti. A programismertetés után a reszort felelõsök terjesztették elõ javaslataikat, ötleteiket.

Újra együtt a stáb

Ágotai Olivér, Némethné Varga Edit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Tóth István. Hátul Tóth Gábor és Tóth Roland

Az asztal végén Szacskó József és dr. Baky Endre

Konka Ottó, Bakó Jánosné, Tánczos Krisztina, Fehér Judit, Kolozsi Ferenc

A XVIII. Hungarian Open szervezõbizottsága

Fotó: Fehér János és Fehér Judit