Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2018. : Hírek 2018. szeptember : Szep. 13. Szakmai nap a Lupa Beachen. Budakalász

Szakmai nap a Lupa Beachen

2018. szeptember 13. Budakalász

Szeptember 13-án a Nemzeti Versenysport Szövetség tagszövetségei részére Budakalászon, a Lupa Beachen tartott szakmai napot, amelyen a Magyar Lábtoll-labda Szövetséget Veres Pál elnök és Fehér János ügyvezetõ elnök képviselte. A programban nagyon érdekes elõadások szerepeltek. Volt sportdiplomáciai és antidopping tájékoztató. Elhangzott elõadás a Testnevelési Egyetem Sport-Táplálkozástudományi Központjával létrehozható együttmûködésrõl és a dróntechnológia versenysportban alkalmazható lehetõségeirõl.  Bemutatkoztak az online közvetítések szervezõi, a többszörös díjnyertes éremtervezõk (befutoerem.hu) és a Nemzeti Érték kategóriájú emléktárgyak (ZEMA) készítõi is.

Gerendai Károly tulajdonos a Lupa Beachet, mint rendezvényhelyszínt mutatta be. Elõadásához kapcsolódott Bóné Zoltán NVESZ fõtitkár, aki az NVESZ Beach Sport Fesztivál koncepcióját ismertette. A 2019 nyarára tervezett fesztiválon a strandsportok között a lábtoll-labda, vagy inkább a nehezebb labdákkal játszott sepak takraw és shuttleball is helyet kaphat.

A Costes Beach Clubban felszolgált kellemes ebéd után lehetõség volt golfautókkal a Lupa Strand bejárására.

Lupa Beach

Napozó ágyak

Víz, napfény, kényelem

A Costes Beach Club

Veresné Sipos Etel és Veres Pál

Veres Pál a golfautóban

Fehér János a golfautóban

A beachen

Mint a tengerparton

A Beach Club repülõvel