Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2016. : Hírek 2016. január : Jan.26. A 21. Hungarian Open következik. Újszász

A 21. Hungarian Open következik

Újszász, 2016. január 26.

Január 26-án a Szász Vendégházban tartotta vacsorával egybekötött záró és értékelõ értekezletét a 20. Hungarian Open szervezõbizottsága. Az összejövetel Fehér János, a szervezõbizottság vezetõje értékelõjével kezdõdött. A verseny magyar és ezen belül újszászi szempontból nagyon sikeres volt. Mind a négy versenyszámban magyar gyõzelem született. Ebbõl hármat az újszásziak nyertek. A Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású férfi csapat a német FFC Hagent (Stefan Blank, Christopher Zentarra, David Zentarra) és a Nagykanizsa ZSE-t (Farkas Balázs, Huszár Emil, Lukács Benedek, Takács Endre) elõzte meg. Férfi egyéniben Herczeg Gábor Tóth Gáborral döntõzve ismételte meg elõzõ évi sikerét. 3. David Zenttarra (FFC Hagen) és Lukács Benedek (Nagykanizsa ZSE). Nõi egyéniben Joó Anett a szlovákiai Bagos Viktóriát verte a döntõben. 3. Sarah Rüsseler (FFC Hagen) és Kunics Réka (Nagykanizsa ZSE). A negyedik gyõztes a nagykanizsai nõi csapat – Kunics Réka, Morvai Noémi, Vlasics Dalma – volt, amely két újszászi csapat elõtt nyert. 2. Henneböle Nóra, Kapás Ágnes, Varga-Ntaioglou Rita, 3. Ézsiás Fanni, Ézsiás Kitti, Joó Anett, Vágó Henriett.

Fehér János az eredmények után a szervezésrõl beszélt. Nagyon sok segítõ, közremûködõ vett részt a Hungarian Open lebonyolításában. Közmunkások, diák közmunkások, diák önkéntesek és még sokan mások lelkesen és szívesen dolgoztak a rendezvény sikeréért. A jubileumi versenyre tervezett újítások jól sikerültek. A showmûsor hangosítása azonban nem volt méltó a rendezvényhez. Fehér János értékelése után valamennyi jelenlévõ – A Mi volt a legjobb, a legemlékezetesebb? Mi volt rossz és mit változtatna? kérdésekre – elmondta értékelését, véleményét a nyári versenyrõl.

A tûzijáték, a fúvószenekar, a megnyitó formája és új helyszíne, a kivetítõ, a léggömbös felvonulás, a szolnoki strandolás kapta a legtöbb szavazatot a legjobb és legemlékezetesebb kategóriában. Sokan kiemelték a tíz ország fiataljai közötti baráti hangulatot és a szervezõk rutinos és jó együttmûködését. A mi volt rossz kategóriában a hangosítási bakit említette szinte mindenki.

Az értékelések elhangzása után a 20. Hungarian Open szervezõbizottsága befejezte tevékenységét, és átalakult a 21. Hungarian Open szervezõbizottságává. A bizottság elsõ döntése szerint a 21. Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokság idõpontja: 2016. július 16-19.

Az idõpont meghatározása után finom vacsora következett, amely után emlékidézõ beszélgetés következett és már sok új ötlet, javaslat is elhangzott, amelyek megvalósításával emlékezetéssé, rangossá tehetõ majd a 21. Hungarian Open. Adott a feladat. Az ötletek megvalósításához, a sikeres rendezéshez meg kell teremteni a pénzügyi fedezetet.

20. Hungarian Open záró

A záró bankett résztvevõi

Terített asztalnál

Együtt a csapat

Bakó Jánosné, Krassóiné Gyüre Rozália, Tóth Istvánné és Tóth István

Ráski Lajos, Tóth Roland, Kézér Zsolt, Szurmai Tibor, a Kovács és az Ézsiás házaspár

Fehér János tartott értékelõt

Kolozsi Ferenc, Ágotai Olivér, Kasza József, dr. Baky Endre és Konka Ottó

Fehér János és Tóth Gábor

Szacskóné Kovács Orsolya, Szacskó Ágota, Némethné Varga Edit, Barta Imréné és Juhász József

Kovács Nándor, Kovács Nándorné, Ézsiásné Major Magdolna, Ézsiás Tibor

A 20. Hungarian Open szervezõi

Fotó: Fehér Judit és Farkas Attila