Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. február : Feb.23. Újra a pályán. Jánoshida

Újra a pályán

2013. február 23. Jánoshida

A február 23-i jánoshidai idénynyitó versenyen a hazaiak egyik csapatában két régi játékos – Földi Ferenc és Juhász Béla – is pályára lépett. A nagy kedvvel játszó két játékos a jánoshidai lábtoll-labdázók elsõ generációjához tartozik. 1996-ban az elsõ gyermek országos bajnokságon Gerhát Zsolttal bajnoki címet nyertek. Akkoriban a jánoshidai edzések mellett rendszeresen tréningeztek Újszászon is. Késõbb serdülõként és ifjúságiként is élvonalbeli játékosok voltak. Szívesen utaztak Németországba, és játszottak az akkoriban nagy eseménynek számító German Openeken is.

Földi Ferenc a jánoshidai Petõfi Sándor Általános Iskolában matematika-történelem szakos tanár. Két éves kisfia, Krisztián is ott volt a versenyen. Juhász Béla üzletkötõként, beszerzõként Európát járja. A versenyre is szinte Ausztriából érkezett.

Hiányzik számukra a mozgás. Ezért elhatározták, hogy a hazai és a környékbeli versenyeken mindig részt vesznek. Legközelebb április 13-14-én Újszászon a Tavaszköszöntõ Kupán párosban indulnak.

Juhász Béla és Földi Ferenc a jánoshidai csapatban

Juhász Béla  akcióban

Szerva

Juhász Béla és Földi Ferenc

Fotó: Fehér János