Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. május : Máj.30. Bemutatók a Tápió vidéken. Tápióbicske ST

Bemutatók a Tápió vidéken

2015. május 30. Tápióbicske ST

A Tápióbicske Shuttlecock Team célja a versenyzés mellett a lábtoll-labdázás népszerûsítése a Tápió-vidéken. Májusban több meghívást kaptunk a környezõ településekrõl, hogy különbözõ sportrendezvényeken és gyereknapokon ismertessük meg velük ezt a különleges sportot. Volt olyan idõszak, amikor minden héten voltunk egy-egy településen bemutatót tartani.

Május 9-én meghívást kaptunk a Gombai Egészség- és Sportnapra, ahol sok minõségi program várt az érdeklõdõkre. A sportbemutatók mellett az érdeklõdõk közelebbrõl is megismerkedhettek a lábtoll-labdázással. Nagy örömünkre szolgált, hogy a nagyok mellett egyre több kisgyerek – a szabályok megismerése után – nagyon elszántan és kitartóan próbálgatta tudását.

Május 22-én egy remek sportnapot szerveztek Nagykátán a Váci Mihály Katolikus Általános Iskolában. A nap egyik központi eleme a lábtoll-labda bemutatónk volt. A diákok egyszerre vonultak be a tornaterembe, ahol a bemutatónk után szinte mindenki ki akarta próbálni a különféle színû és típusú labdákat.

Május 30-án csapatunk a sülysápi gyereknapon is részt vett, ahol rengeteg színes program várta a kicsiket és a nagyokat. A bûvészkedés és a népi játékok mellett a lábtoll-labda megismerése is egy fontos állomás volt a gyerekek számára. Nem csak a gyerekek, de a felnõttek körében is nagy volt az érdeklõdés. Reméljük, ezen a napon is sikerül népszerûbbé tennünk ezt a sportágat a Tápió vidéken.

Nagy Máté