Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. június : Jún.13. 2014. június 13. Újszász. Újszász

Ballagás

2014. június 13. Újszász

Június 13-án, az utolsó tanítási napon tartották az iskolai ballagást az újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. Az iskola aulájában felsorakozott három nyolcadik osztályt Bogárné Simon Klára igazgató bocsájtotta útjára szívhez szóló beszédében, majd felhangzottak a ballagási dalok és a nyolcadikosok körbejárták a feldíszített iskolát, és elbúcsúztak iskolájuktól és diáktársaiktól.

A ballagók között sok lábtoll-labdázó is volt, akik sok dicsõséget szereztek iskolájuknak. A 8.a-ból Kovács Gergõ és Nagy Attila lábtoll-labdázott. Kovács Gergõ a gyerek és serdülõ bajnokságokon és a diákolimpiákon az élmezõnyhöz tartozott. A 8.b-bõl sokan lábtoll-labdáztak. Csák Vivien, Csépány Erik, Gergi Róbert, Kanalas Renátó, Kanálos Róbert, Kun Soma, Váradi Krisztina és Vidák Kevin érmei és bajnoki címei szinte megszámlálhatatlanok. A 8.c-bõl Farkas Lilla, Hegedûs Emese, Kis Csenge, Kerekes Boglárka, Kökény Zoltán, Molnár Bianka, Móra István, Nagy Ildikó és Tóth Barbara látogatta hosszabb-rövidebb ideig a lábtoll-labda edzéseket. Közülük Farkas Lilla és Kökény Zoltán volt a legeredményesebb. Kanalas Renátó születésnapja egy idõbe esett a ballagással. A nagymamájától kapott tortával osztálytársai körében ünnepelte 15. születésnapját.

Paróczi Magdolna Renátó nagymamája, Kanalas Renátó és osztályfõnöke, Pomázi Melinda

A 15 éves ünnepelt és osztályfõnöke

Renátó osztálya, a 8.b

Tûzijáték

A meghatódott ünnepelt

Csépány Erik gratulált elsõként

A csapattárs és a nagy ellenfél Kanálos Róbert gratulációja

Váradi Krisztina gratulációja

Tortavágás

A 8.b lábtoll-labdázói: Kanálos Róbert, Vidák Kevin, Kanalas Renátó, Csépány Erik, Csák Vivien, Kun Soma és Váradi Krisztina

A 8.b

Kovács Gergõ

Molnár Barbara

Farkas Lilla

Kökény Zoltán

Molnár Bianka és Farkas Lilla

A 8.a

Kanalas Renátó, Csépány Erik és Vidák Kevin

Ballagó tarisznya

A 8.c

Bogárné Simon Klára

Csák Vivien a sor elején

Kanalas Renátó, Csépány Erik, Kun Soma és Vidák Kevin

Középen Kanálos Róbert

Váradi Krisztina

Csák Vivien

Búcsú az alsósoktól

Farkas Lilla és Molnár Bianka

Fotó: Fehér János