Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. december : Dec.31. Szilveszter Kupa. Újszász

Szilveszter Kupa

2014. december 31. Újszász

Eredmények ...

December 31-én lábtoll-labdázással búcsúztatták az óévet az Újszászi VVSE versenyzõi. Az újszásziak vendégeként szolnoki és tápióbicskei versenyzõk is neveztek a Szilveszter Kupára. Az indulók között voltak válogatott játékosok, mint az év játékosa, Tóth Gábor, többszörös Európa-bajnokok, mint Ézsiás Kitti és Herczeg Gábor, a 2014-es év korosztályos legjobbjai: Kanalas Renátó, Ézsiás Fanni, Vachal Krisztina, Kovács Márton és Lakatos Zoltánné. Nevezetek családi csapatok is. Lakatos Zoltán feleségével és lányával, Ézsiás Tibor feleségével és két lányával, Bakos Dániel két fiával játszott egy csapatban. Rekordmezõny, 65 játékos sorakozott fel a háló két oldalán a nyitó versenyszámhoz, a szilveszteri nagy indiánjátékhoz. Az egy „életig” tartó egyéni játékban sorra estek ki a nagy ászok. A nõi gyõztes, Farkas Lilla a legjobb hatig jutott. A férfiaknál a gyõzelmet Lakatos Zoltán szerezte meg. Szilveszteri trombita szólt a tiszteletükre.

A következõ versenyszám a szilveszteri csapatverseny volt. Négy kategóriában zajlottak a mérkõzések. A szilveszteri bajnokok: Nõi csapat: Barta Karolina, Bakóné Táncos Krisztina, Ézsiás Fanni, Farkas Lilla. Gyermek fiú csapat: Juhász Patrik, Kovács Gergõ, Kovács Márton. Serdülõ és ifjúsági fiú csapat: Molnár Dániel, Molnár Gergõ, Molnár Kristóf. Felnõtt csapat: Csák Dávid, Herczeg Gábor, Szûcs Gergely. A gyõztesek szilveszteri trombitát és korcsoportjuknak megfelelõen kölyök pezsgõt vagy pezsgõt kaptak jutalmul.

A befejezõ versenyszám a szilveszteri páros volt, amelyben 29 duó indult. A párok sorsolással jöttek létre. Az egyik kalapban a férfi játékosok nevei, a másikban a nõk, a lányok és a kezdõ fiúk nevei voltak. A két kalapban lévõ nevek összesorsolásából sok érdekes összeállítás jött létre. Lelkes játék, izgalmas mérkõzések után a gyermek korcsoportú Farkas Levente és Tóth Gábor nyerte a párost. 2. Kanalas Renátó, Válint Attila, 3. Csabai Gábor (Szolnok), Molnár Kristóf, 4. Becskereki László, Kenyeres Krisztián, 5. Bakóné Tánczos Krisztina, Kökény Zoltán, 6. Szûcs Gergely, Vachal Krisztina. Koccintással, újév köszöntéssel zárult a kellemes nap. Sokan fogadkoztak, hogy január 2-án már edzeni fognak.

A Szilveszter Kupa résztvevõi

Sorban állás az indiánozásban

Sor a másik oldalon

Egy "életre" ment a játék

Kezdéskor 30-30 játékos volt egy oldalon

Nemzetközi versenybíróság: Nikosz Ntaiglou és Varga Rita

Már csak hatan maradtak játékban

Az "indiánozás" gyõztesei: Lakatos Zoltán és Farkas Lilla

Nõi csapatmérkõzés

Ifjúsági és felnõtt mérkõzések

Szolnokról is voltak vendégek

Eredményhirdetéshez felsorakozva

A nõi csapatverseny eredményhirdetése

Ézsiás Lotti volt a verseny legfiatalabb résztvevõje

Dobogón a gyerek csapatok

Szilveszteri trombita a bajnokoknak

A serdülõ és az ifjúsági csapatok

A legjobb felnõtt csapatok

Páros eredményhirdetés: 2. Kanalas Renátó, Válint Attila, 1. Farkas Levente, Tóth Gábor, 3. Molnár Kristóf, Csabai Gábor, 4. Kenyeres Krisztián, Becskereki László

Boldog új évet!

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor