Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2013. : Hírek 2013. november : Nov.10. Szavazz az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályára!. Budapest

Szavazz az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályára!

2013. november 10. utanpotlassport.hu

Az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztálya bekerült aközé az öt szakosztály közé, amely októberi eredményei alapján elnyerheti a „A hónap mûhelye” címet.

Kérünk mindenkit, hogy szavazzon az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályára, hogy elnyerhesse az Utanpotlassport.hu szerkesztõsége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország által alapított „A hónap mûhelye” címet.

A díjazottakat a Decathlon 500.000 forint értékû sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza. A címet az a szakosztály nyeri el, amely a legkisebb helyezési számot éri el az értékelés során. A szavazati arányok: közönségszavazás 25%, Utanpotlassport.hu 25%, MOB 25%, Decathlon 25%. Azonos összesített helyezési szám esetén a közönségszavazáson elért jobb eredmény dönt. Ezért nagyon fontos MIndenki SzavaZata!

Szavazni november 10-étõl 20-áig az alábbi linken lehet:

http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

A voksot e-mailben meg kell erõsíteni. Egy IP-címrõl csak egyszer lehet szavazni, de aki több eszközzel is rendelkezik (pl. számítógép, telefon, tablet, stb.) kérjük, hogy mindegyikrõl adjon le egy szavazatot.