Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2008. : nov.7. Fotókiállítás

Fotó kiállítás

November 7. Budapest

Október 14-tõl november 7-ig látogathatták az érdeklõdõk a Magyar Sport Háza földszinti aulájában a Nagy Sportágválasztó Fotókiállítást. A fotókiállítás témája a Nagy Sportágválasztó rendezvénysorozat, mely tavaly szeptemberben indult. A rendezvény célja, hogy az érdeklõdõk – edzõk és élsportolók segítségével – minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásformát válasszák maguknak. A második sportágválasztó nap idén májusban, míg a harmadik szeptember 19-20-án volt, amelyet 4500 érdeklõdõ látogatott meg, és több mint 60 sportágat próbálhatott ki, aktív sportélményeket szerezve ezzel.

A Merkapt Maraton Team Sportegyesület és a Merkapt Kft, mint a rendezvény szervezõi fotópályázatot írtak ki, amelyen hivatásos és amatõr fotósok egyaránt indulhattak a III. Nagy Sportágválasztón készített fényképekkel.

A 35 képet bemutató kiállításon a Sportágválasztó-fotópályázat nyertes és kiemelkedõ munkáit tekinthette meg a közönség.

A kiállított képek között Reviczky Zsolt Lábtoll-labda címû képe is helyet kapott, amelyen Alapi Ádám látható talpalás közben.

Remélhetõleg a kiállítás sokakra sportvágy-gerjesztõként hatott, és kedvet csinált ahhoz, hogy jövõ májusban, a IV. Nagy Sportágválasztón személyesen is „belekóstoljanak” az egyes sportágakba!

Forrás: www.sportagvalaszto.hu

Részlet a kiállításból

Alapi Ádám talpal

Lábtoll-labda

Fotó: Fehér János