Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2022. : Márc. 10. A diákolimpia országos döntőjébe jutottak a nagykátai lábtoll-labdás fiúk. Nagykáta

A diákolimpia országos döntõjébe jutottak a nagykátai lábtoll-labdás fiúk

2022. március 10. Újszász

Március 10-én Újszászon rendezték meg a VI. korcsoportos (2002-2004-es születésûek) lábtoll-labda diákolimpia megyei döntõjét. Iskolánk, a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképzõ Iskola egyéniben és csapatban is nevezett tanulókat, akiket felkészítõ tanárként Kiss Krisztián testnevelõ kísért el. Az ünnepélyes megnyitó után kezdõdtek meg a mérkõzések. Elõszõr a csapatmérkõzéseket, majd az egyéni találkozókat rendezték meg a szervezõk. Tanulóink szép sikereket értek el, és méltón öregbítették iskolánk jó hírét. Csapatban az Oláh Szabolcs, Lakatos Milán, Danyi Martin összeállítású gárda megyei bajnok lett, míg egyéniben Oláh Szabolcs diadalmaskodott, megelõzve Danyi Martint és Lakatos Milánt. Ezekkel az eredményekkel bejutottunk az országos döntõbe, melyet április 4-én, Kisteleken rendeznek.

Meg kell említeni, hogy a fõszervezõ Fehér Jánostól iskolánk egy teljes doboz lábtoll- labdát kapott, melyet a sportág népszerûsítésére szeretnénk felhasználni. Köszönjük szépen. A fiúk hatalmas élménnyel lettek gazdagabbak, és nagyon várják az országos megmérettetést.

Kiss Krisztián
testnevelõ

Az újszászi verseny megnyitóján. A kép bal szélén a nagykátai csapat

Fehér János MLTSZ elnök és Kovács Nándorné, az Újszászi Rózsa Imre Technikum igazgatója nyitotta meg a versenyt.

Pest megye bajnoka a Ceglédi SZC Nagykátai Ipari Szakképzõ Iskola csapata

Oláh Szabolcs, Danyi Martin, Kiss Krisztián testnevelõ és Lakatos Milán

Pest megye fiú egyéni: 2. Danyi Martin, 1. Oláh Szabolcs, 3. Lakatos Milán

Fotó: Facebook és Kiss krisztián