Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Ápr. 04. Új elnöke van a Magyar Lábtoll-labda Szövetségnek. Újszász

Új elnöke van a Magyar Lábtoll-labda Szövetségnek

2023. április 06. Újszász

Az alapszabály értelmében, Fehér János halála miatt a Magyar Lábtoll-labda Szövetségnek (MLTSZ) új elnököt kellett választania. Az április 6-ai rendkívüli közgyûlésen a tagság az egyedüli jelölt ifj. Fehér Jánost választotta meg elnöknek. Mandátuma 2026 júniusig szól. Ekkor jár majd le a többi elnökségi tag megbízatása is. 

A közgyûlésen Farkas Lilla ügyvezetõ elnök arról számolt be, hogy a szövetségnek új gazdasági vezetõt, könyvelõt is kell találnia Kasza Józsefné halála után. Egy újszászi jelölttel már elõrehaladott tárgyalások folynak, és közel van vele a megállapodás is.

Farkas Lilla arról is beszámolt, hogy jelenleg bizonytalan, hogy rendeznek-e idén világbajnokságot. Hongkong és Kína is bejelentkezett rendezõként, de megállapodás még nincs közöttük sem, és a világszövetség sem kommunikált még errõl hivatalosan.

A közgyûlés arról is döntött, hogy az április 22-23-ára kiírt DC-rendszerû versenyt az MLTSZ kiveszi a csapat ranglistaversenyek körébõl, így az ott elért helyezésekért nem jár ranglistapont.