Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2011. : Hírek 2011. december : Dec.29. Szepataka bajnokság. Újszász

Szepataka bajnokság

2011. december 29. Újszász

December 29-én az ötödik szepataka bajnokságot rendezték az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói. A versenyen néhány labdarúgó is részt vett. A korábbi évekkel ellentétben 2011-ben nem volt anyagi lehetõségük nemzetközi versenyekre utazniuk az újszászi szepatakázóknak. A lábtoll-labda edzéseken azonban többször elõkerült a bambusz labda, amely kiválóan fejleszti a gyorsaságot, és a látványos ollózások  megtanulásában is nagyon jó segédeszköz. Az évzáró résztvevõi nagy lelkesedéssel játszották a lábtoll-labda maláj eredetû rokon sportágát, és izgalmas mérkõzéseken döntötték el a helyezéseket. A reguban hat csapat játszott körmérkõzést. A tavalyi bajnok veretlenül ismételte meg gyõzelmét. A második, harmadik és a negyedik helyen körbeverés után csak a játszma különbség döntötte el a sorrendet. Párosban megvédte tavalyi elsõségét a Herczeg Gábor, Tóth Gábor duó. Jól szerepelt és férfiakat legyõzve végzett a harmadik helyen az Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti páros.

Eredmények

Regu (6): 1. Fehér János, Herczeg Gábor, Tóth Gábor, Tóth Roland 5 gyõzelem (10-3), 2. Bábosik Ferenc, Kanálos Júlió, Ráski Lajos, Tóth István 3 gyõzelem (8-5), 3. Joó Richárd, Köböl Áron, Nagy László 3 gyõzelem (8-6), 4. Makai Ádám, Molnár Kristóf, Rézsó Péter 3 gyõzelem (7-5), 5. Czétényi Sándor, Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti 1 gyõzelem (4-8), 6. Kanálos II. Róbert, Zele Richárd, Varga Krisztián Károly, Zsákai Milán 0 gyõzelem (0-10).

Páros (10): 1. Herczeg Gábor, Tóth Gábor, 2. Joó Richárd, Köböl Áron, 3. Ráski Lajos, Tóth Roland és Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti, 5. Makai Ádám, Molnár Kristóf, Rézsó Péter, 6. Bábosik Ferenc, Fehér János, 7. Czétényi Sándor, Nagy László, 8. Kanálos Júlió, Tóth István, 9. Varga Károly Krisztián, Zele Richárd, 10. Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán.

Köböl Áron

Ráski Lajos

Bábosik Ferenc, Ráski Lajos és Tóth István

Ézsiás Kitti

Ézsiás Kitti, Eperjessy Zsófia és Czétényi Sándor

Két pályán zajlott a verseny

Pihenõben

Rézsó Péter, Molnár Kristóf és Makai Ádám

Vége a mérkõzésnek

A döntõ résztvevõi

A bajnokság résztvevõi

A regu legjobbjai

Felvették a fiúkkal a versenyt: Eperjessy Zsófia és Ézsiás Kitti

Páros: 2. Köböl Áron, Joó Richárd, 1. Herczeg Gábor, Tóth Gábor, 3. Ráski Lajos, Tóth Roland

Fotó: Fehér János