Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2014. : Hírek 2014. december : Dec.5. Diákolimpiai bajnokok köszöntése. Szolnok

Diákolimpiai bajnokok köszöntése

2014. december 5. Szolnok

December 5-én a városháza dísztermében köszöntötték a szolnoki önkormányzat elöljárói a város diákolimpiai bajnokait és a 2014-es év legjobb sportolóit, akik kiemelkedõ teljesítményt nyújtottak a nemzetközi versenyeken, illetve a felnõtt magyar bajnokságon. Megköszönték és elismerték a felkészítõ-edzõk munkáját is.

Ünnepi beszédében Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere kiemelte, hogy a rohanó világunkban mindennapjaink legfontosabb része a sport. – Az egészséges életmódhoz hozzá tartozik a rendszeres sportolás, muszáj idõt szakítani a mozgásra – hangsúlyozta. – Azok, akik csapatban sportolnak, megtapasztalhatták a közösség összetartó erejét is. Büszkék lehetünk sportolóinkra, akik évek óta jobbnál jobb eredményeket érnek el, és ezzel tovább öregbítik városunk hírnevét. Igenis van értelme erõt és energiát fektetni a sportba. Bár nem mindegyik szolnoki versenyzõt tudtuk megtartani, de rájuk is büszkék lehetünk, hiszen õk is messzire viszik a megyeszékhely jó hírét.

Az ünnepségen ötvenhat diákolimpiai bajnokot köszöntöttek, akik a várost képviselték a bajnokságokon, köztük volt a Szolnoki Mûszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy János Tagintézmény Ágotai Olivér, Barta Martin, Bábosik Ádám összeállítású lábtoll-labda csapata is. Felkészítõjük Fehér János.

Balról a negyedik Barta Martin, (b5.) Bábosik Ádám,( b6.) Ágotai Olivér

Ágotai Olivér Szalay Ferenc polgármestertõl vette át az oklevelet

Barta Martin, Bábosik Ádám és (félig) Ágotai Olivér az oklevelekkel

Fotó: Mészáros János www.szoljon.hu