Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2022. : Szep. 16. Nagy Sportágválasztó. Budapest

Nagy Sportágválasztó

2022. szeptember 16. Budapest

A Sportágválasztó elsõ napjának kezdetekor csak néhány nagyobb víztócsa és néhány sárfolt emlékeztetett az elõzõ napi ítéletidõre, a felhõszakadásra, a megrongálódott sátrakra. A szervezõk megfeszített munkával a pénteki kezdésre mindent helyreállítottak. Az iskolás és az óvodás csoportok az elõzõ napi rossz idõ és a kezdéskori hûvös és borús idõjárás ellenére tömött sorokban özönlöttek a Merkapt Sportközpontba. Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói hét végi fontos versenyük miatt csak egy napot tudtak vállalni, de az elsõ napon három pályán nagy létszámmal – Agócs Laura, Breszkó Sándor, Bubori Hajnalka, Dániel Patrik, Dániel Petra, Ézsiás Lotti, Fajkó Márk, Fehér János, Kanalas Renátó, Kanalas Richárd, Kanálos Péter, Kovács Boglárka, Lénárt Liza, Nagy Beatrix, Nagy Leila, Oláh Barbara, Oláh Olivér, Sörös László, Steczina Nikol, Szentpéteri Tamás, Tóth Ákos, Tóth Balázs, Zentay Zoé, Zsigmond Tamás – várták a lábtoll-labda, a sepak takraw és a shuttleball iránt érdeklõdõket és segítették játékukat. Az újszásziak délután Fehér János konferálásával látványos színpadi bemutatón is megmutatták tudásukat.

Más sportágak képviselõi is kipróbáltak a lábtoll-labdázást. Hozzájuk hasonlóan a lábtoll-labdázók is sok sportágban próbára tették magukat. A más sportági helyszínek felkeresésében Dániel Patrik, Kanálos Richárd, Nagy Beatrix, Steczina Nikol és Tóth Ákos járt az élen.

Utazás emeletes vonattal

Bemelegítés

Az elsõ érdeklõdõk

009 Lábtoll-labda, sepak takraw és shuttleball újszászi elõadásban

Hûvös volt

Jó szerva

Forgatag

Lányok a pályán

Ismerkedés a lábtoll-labdázással

Lelkes játék

Alternatív pálya

Nagy mérkõzés

Röplabdázók a lábtoll-labda pályán

Ismerkedés a mediballal: Steczina Nikol és Nagy Beatrix

Színpadi bemutató: Kanalas Renátó, Oláh Olivér, Dániel Petra, Kovács Boglárka, Zsigmond Tamás, Bubori Hajnalka és Fehér János

Dániel Petra dekázása

Kanalas Renátó és Oláh Olivér mûsora

Dániel Petra és Kovács Boglárka passzolgatása

Páros játék

Bubori Hajnalka talpalása

Ézsiás Lotti és Bubori Hajnalka

Tóth Ákos, Dániel Patrik és Kanalas Richárd az ergométeren

Az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói

Rokon sportág a teqball

Steczina Nikol a ringben

Nagy Beatrix is kipróbálta a bokszot

Tóth Balázs és Dániel Patrik a birkózószõnyegen

Küzdelem

Kétváll

Fotó: Bubori Hajnalka, Ézsiás Lotti és Fehér János