Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2015. : Hírek 2015. január : Jan.31. Cserszegtomaji házibajnokság. Cserszegtomaj

Cserszegtomaji házibajnokság

2015. január 31. Cserszegtomaj

2015. január 31-én rendezték Cserszegtomajon a lábtoll-labda házibajnokságot, amely a elõzõ 2014. év legjobb cserszegtomaji játékosainak kihirdetésével kezdõdött. Az elõzõ évi versenyek alapján díjat kapott: Gyalog Csenge, Koszorús Sámuel, Udvari Boglárka, Horváth Attila, Mile Alexandra és Farsang András.

A házibajnokságon résztvevõk életkoruk alapján három csoportba kerültek (alsósok, gyerek és serdülõ, ifjúsági és felnõtt). Nevezési díj idén is a szendvics, süti és üdítõ volt. A játékosok csapatban, párosban, vegyes párosban és egyéniben mérték össze tudásukat. A versenyszámok helyezései alapján pontokat kaptak, majd a pontok átlagából született meg a végeredmény. Minden részvevõ emléklapot kapott, a legjobb három játékos minden kategóriában érmet nyert.

Alsós kategóriában elsõ helyen végzett Horváth Lili, második helyen Reinprecht Bálint, és a harmadik helyen Belovári Panna és Andor Levente.

Gyermek-serdülõ kategóriában a dobogó legfelsõ fokára Süli Balázs állhatott, a második Széles László volt. A harmadik helyre Merics Ferenc került, akinek nem sok kellett volna egy fényesebb érem megszerzéséhez.

Ifjúsági és felnõtt kategóriában elsõ helyre kerül Farsang Imre. A dobogó második fokára Farsang András kapaszkodott fel, és a bronzérem Udvari Boglárkáé lett.

Reméljük, többször is megismételhetjük ezeket a küzdelmeket házibajnokságok keretében, és az országos versenyekrõl is szép helyezésekkel térhetünk haza.

Addig is mindenkinek jó versenyzést kívánok!

Sillinger Zsanett

Takács Tamás

Verseny elõtti megbeszélés

A verseny résztvevõi

Takács Tamás és Sillinger Zsanett

Az alsós eredményhirdetés: 2. Reinprecht Bálint, 1. Horváth Lili, 3. Belovári Panna és Andor Levente

Az alsós versenyzõk

A nagyok mérkõzése

Gyerek-serdülõ eredményhirdetés: 2. Széles László, 1. Süli Balázs, 3. Merics Ferenc

Az ifjúsági-felnõtt kategória legjobbjai: 2. Farsang András, 1. Farsang Imre, 3. Udvari boglárka