Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2008. : szep.20. Aranyfény kupa, Nagykanizsa

Aranyfény Kupa

Eredmények ...

2008. 09. 20. Nagykanizsa

Szeptember 20-án az Olajbányász sportcsarnokban hat pályán újra megrendezésre került a nagykanizsai városi lábtoll-labda bajnokság, ami a támogató Aranyfény Civil Egyesület után az Aranyfény Kupa nevet kapta. Gyerek, ifjúsági és felnõtt korcsoportban, páros, vegyes páros és egyéni kategóriákban vetélkedtek a résztvevõk az érmekért és a legjobb egyéni versenyzõknek járó kupáért, valamint az ajándék pólókért. A kissé borongós reggelen fél 9-tõl vette kezdetét a verseny. A 19 játékos együtt végezte a bemelegítõ gyakorlatokat, amíg elkészült a sorsolás, majd kezdetét vette az egész napos versengés. Délben a Sesto Senso pizzéria gondoskodott a játékosok ebédjérõl.

A gyermek korcsoportban a Kunics testvérek taroltak, ám mellettük tisztesen helytállt Kovács Patrick és a Kutfej testvérek is. Kovács Patrick vegyes párosban az élen végzett Kunics Rékával. Az ifjúságiaknál Arany Bálint és Huszár Emil remekelt, de kupagyõztes lett Göncz Annamária, Lukács Benedek és Farkas Balázs is. A verseny legnagyobb meglepetését a második számú ifjúsági leánycsapat – Pájer Adrienn, Máté Dorina, Háberl Klaudia –szolgáltatta, akik egyre érettebb játékot mutatnak és hozzáállásuk is példamutató. A kupa remek felkészülési alkalom volt a szeptember 27-én tartandó páros OB-ra.

Budavölgyi Kálmán

Kunics Bence és Kunics Réka

Máté Dorina, Háberl Kludia, Pájer Adrienn és Göncz Annamária

Huszár Emil, Máté Dorina, Schulcz András, Háberl Klaudia, Pájer Adrienn, Budavölgyi Bálint,Göncz Annamária és Lukács Benedek

Huszár Emil, Göncz Annamária és Lukács Márton

Fotó: Budavölgyi Kálmán