Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2023. : Máj. 25. Ünnepeljük együtt a harmincéves magyar lábtoll-labdázást!. Újszász

Ünnepeljük együtt a harmincéves magyar lábtoll-labdázást!

2023 május 25. Újszász

1993. május 29-én, Csillebércen rendezték meg az elsõ magyarországi lábtoll-labda versenyt, és ezt a napot tekintjük sportágunk hazai születésnapjának is. Hétfõn, május 29-én a kezdeteket és az elmúlt három évtizedet idézzük fel. Újszászon játékos versenyeket rendezünk, de a születésnapot bárhol megünnepelhetjük, megünnepelhetitek, ehhez utazni sem kell.

Arra kérünk benneteket, hogy ha nem jöttök el, szervezzetek magatoknak egy kis eseményt a születésnap alkalmából, vagy csak dekázzatok néhányat, és errõl készítsetek videót vagy fényképet, Instagramon vagy Facebookon jelöljétek meg a szövetséget, esetleg küldjétek el e-mailben, és mi megosztjuk majd a felületeinken. Külön megköszönjük, ha régi felvételeket is elõvesztek, régi mezeket húztok fel, vagy bármilyen tárgyi emléket lefotóztok, vagy elhoztok Újszászra.

Az újszászi Városi Tornacsarnokban 2023. május 29-én, 10 órától várjuk a már visszavonult és az aktív játékosokat a közös ünneplésre. A részvétel ingyenes, a végén közös pizzázást tervezünk, egyéb ételt-italt hozzatok magatokkal. Az esemény elõreláthatólag 15 óráig tart. Ha az újszászi születésnapon részt vennél, azt kérlek a labtoll@gmail.com-on jelezd május 27-ig.

A tervezett program:

– nagy indián játék

– játék 76 centiméter magas hálónál

– meccsek a régi számolással, csak a szerváló szerezhet pontot

– a kezdeti idõk szabályai szerint játék vegyes csapatban

– kézenfogós páros

– sorsolásos páros