Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Dec. 20. 2021-ben Herczeg Gábor és Farkas Lilla az év lábtoll-labdázói. MLTSZ

2021-ben Herczeg Gábor és Farkas Lilla az év lábtoll-labdázói

2021. december 20. MLTSZ

2020-ban a koronavírus-járvány miatt két verseny kivételével minden ranglista verseny elmaradt.  A versenyek hiányában az év játékosa címeket nem hirdette ki a Magyar Lábtoll-labda Szövetség. 2021 is rosszul indult. A tavaszi versenyek elmaradtak, nyáron és õsszel azonban minden versenyt, minden bajnokságot sikerült megrendezi, amelyek eredményei alapján a hivatalos versenyévad befejeztével az év játékosa címek kihirdethetõk.

2021-ben az év lábtoll-labdázói: Herczeg Gábor (Újszászi VVSE) és Farkas Lilla (Újszászi VVSE). Herczeg Gábor 17 éves játékos pályafutása során 4. alkalommal lett az év játékosa. 2021-ben férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban felnõtt bajnok. Férfi csapatban, férfi párosban, férfi egyéniben és vegyes párosban ranglista elsõ.

Farkas Lilla elsõ alkalommal érdemelte ki az év lábtoll-labdázója megtisztelõ címet. 2021-ben nõi csapatban, nõi párosban, nõi egyéniben és vegyes párosban felnõtt bajnok. Nõi csapatban, nõi egyéniben és vegyes párosban ranglista elsõ.

2021 korcsoportos legjobbjai:

Az év legjobb ifjúsági játékosai:

 

Kökény Martin (Újszászi VVSE) és Szaszkó Dorka (Újszászi VVSE)

Az év legjobb serdülõ játékosai:

 

Palotás Dominik (Cserszegtomaji SK) és Belovári Panna (Cserszegtomaji SK)

Az év legjobb gyermek játékosai:

  

Kanalas Renátó (Újszászi VVSE), Kondor Anett (Dunaújváros Gárdonyi) és Berezvai Barbara (Cserszegtomaji SK)

Az év legjobb szenior játékosai:

 

Tóth Gábor (Újszászi VVSE) és Pelczer-Földi Nikoletta (Újszászi VVSE)