Skip Navigation LinksFőoldal : Hírek : 2021. : Jan. 19. Támogatás a dunaújvárosi Gárdonyi lábtoll-labdázóinak. Dianújváros

Támogatás a dunaújvárosi Gárdonyi lábtoll-labdázóinak

2021. január 19. Dunaújváros

A hír kezdete még 2020 decemberére nyúlik vissza. Hartyányi Dániel felajánlása mellett más is jelezte, szeretne segíteni. Bartha Gabriella és Kondor András szülõk ajánlottak fel a csapatnak egy nagyobb összeget, mert tetszik a munkánk, azt látják, hogy folyamatosan dolgoznak a gyerekek, élvezik a játékot. Lányuk, Anett is a csapat tagja, aki örömmel jön az edzésekre, szereti a közösséget. Eddig elmaradt a hír, mert arra vártam, hogy megérkezzen iskolánkba minden, amit a támogatásnak köszönhetõen kaptunk. Ennyi labdánk még soha nem volt a felkészüléshez! 84 versenylabdával lettünk gazdagabbak, kaptunk színes és utcai labdákat is a jutalmazásokhoz. Megvehettük az iskolai dekázó versenyünk gyõztesének kupáját és – reményeink szerint – a megvalósuló IV. Dunaújvárosi Nyílt Lábtoll-labda Verseny érmeit is.

Nagy öröm számomra, hogy ennyien figyelik, követik a munkánkat! Köszönjük mindannyiuk támogatását, amit a jelen járványügyi korlátozások mellett is kaptunk a tanév I. félévében! Szloboda Imrének a csodás fotókat, videókat az edzéseinkrõl, Bartók Beátának az ajándék kulcstartókat! Petrás Gábornak és a DLSZ-nek, hogy labdákkal segíti munkánkat, ha már kifogyunk belõle! Hartyányi Dánielnek, hogy személyes ismeretség nélkül is ránk gondolt ajándékával! Bartha Gabriella és Kondor András szülõknek figyelmükért, segítõ szándékukért, anyagi támogatásukért!

Mindennek köszönhetõen lehetõségem volt, hogy 1-1 utcai labdával jutalmazzam most csapatunk három tanulóját a félév során tanúsított hozzáállásáért, segítõkészségéért: Zudor Milánt, Deák F. Flóriánt és Lednecki Patrikot.  Õk a saját edzésidejükön felül is rendszeresen maradnak tovább a tornateremben és gyakorolnak még, vagy a kicsik munkáját segítik. Foglalkoznak, játszanak velük, meccset vezetnek számukra.

Nagyon tetszik a teljes csapat töretlen lelkesedése, dicséretet érdemelnek mindannyian! Az országos bajnokságok elmaradása ellenére is kitartóan járnak az edzésekre, pedig hiányoznak a versenyek, azok hangulata, a kialakult baráti kapcsolatok, az utazások jókedve. Bizakodva várjuk, hogy ismét visszatérhessen mindez!

Kohán Árpádné

Zudor Milán, Deák F. Flórián, Ledneczki Patrik

Képeslap Dunaújvárosból

Kondor Anett